www.JungÓrás.hu
Kezdõlap      Eladó órák      Órajavítás      Szíjcsere      Elemcsere     Antik órák      Elérhetõségek      Újságcikkek


Köszöntjük webáruházunkban!
...az idõ nem áll meg...  

Az 1898 - ban Kispesten alapított , majd a `80-as években a Murányi utcába költözött , azaz több mint 30 éve ezen a helyen mûködõ Jung Órás mester az interneten is köszönti vevõit, ügyfeleit.

A honlapon látható eladó órák csak egy részét képezik a teljes választéknak, az összes megtekintéséhez kérjük fáradjon be az üzletbe.

___________________________________________________________________________________________

Erzsébetvárosi és Zuglói kedvezménytnyújtó kártyát elfogadok.
A 10% -os kedvezmény karórák, óraszíjak, fémcsatok és elemek vételárából kerül levonásra.

___________________________________________________________________________________________

üzlet belülrõl

 

üzlet

 

A profilunk elsõsorban órajavítás, ezenkívül kar, ébresztõ és faliórák árusítása.

Elemet minden típusú -analóg és digitális - kvarc karórában cserélek és természetesen valamennyi ébresztõ és fali, asztali órához árusítok elemet.
Az összes típusú távirányítóban és autó / garázskapu távnyitóban elemcserét vállalok.
 
Óraszíjak és óracsatok nagy választékban (6 mm-tõl 32 mm szélességig) kaphatók.
Az óraszíjak valódi bõrbõl készültek és hazai gyármányúak, jó minõségûek.
A gyakoribb mûanyag tokos órákhoz búvárszíjakat is tud nálam vásárolni.

A fémcsatok 10 mm-tõl - 28 mm-ig, univerzálisan sokféle órára szerelhetõk, króm, arany és bicolor színekben. A fémcsatokat és óraszíjakat díjtalanul felszerelem és méretét a csuklójához beállítom.

Antik órák restaurálása, nagyobb órák esetén, kérésre oda - vissza szállítással, lakáson történõ üzembehelyezéssel.

Szeretettel várja Önöket:        
Jung Péter órásmester


 

Reklám tábla nagyapám régi, kispesti óra üzletébõl, az 1900-as évek elejérõl.

- 

Nagyapám óraékszer boltja Kispesten, az 1900-as évek elején. A képen nagyapám a lépcsõn bajusszal, mellette apám még gyermekként, elõtte a kerékpárját fogó segéd. Az Amerikai Egyesült Államokban ötven éve nem képeznek órásokat. Egy nagymúltú szakma végnapjaiban látogattunk el Jung Péter mûhelyébe.

A Jung családban a harmadik generáció foglalkozik órákkal. A nagyapa, Jung József órás-ékszerész 1899-ben lett az ipartestület tagja, iparengedélyt 1901-ben szerzett. Elõbb segédként dolgozott, majd saját üzletet nyitott Kispesten. Négy gyermeke született, közülük a két fiú megörökölte a mesterségeket is – az egyik ékszerész, a másik órás lett. A halála után õk vitték tovább az üzletet, ám jött a háború. A munkaszolgálatról hazatérõ Jung Ferenc a semmibõl építette fel a vállalkozást, amit az 1950-es években államosítottak. Ferenc a saját tulajdonában lett szövetkezeti tag, hosszú évek alatt sikerült önállósodnia. Jung Péter gyermekként a szülei mûhelyében töltötte minden idejét, óragyûjteményében több, mint száz órát számlálnak